Vacature: Ondersteuner ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ!

VACATURE! En niet zomaar eentje: het Innovatienetwerk Jeugd โ€“ Jongerennetwerk Samen met de jeugd zoekt een Ondersteuner ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ. Het gaat hier om een ontwikkelbaan waarbij jij de kans krijgt om werkervaring op te doen, te leren en te ontdekken!

Wil jij je graag hard maken voor jongerenparticipatie? Kun jij jezelf goed verplaatsen in de leefwereld van jongeren? Zit het in je om te ondersteunen bij activiteiten en bijeenkomsten en deze te helpen organiseren? En wil jij leren om oog te hebben voor de verschillende rollen, belangen en verantwoordelijkheden van samenwerkingspartners van gemeenten in Hart van Brabant? Dan is dit je kans!

In de Ontwikkelbaan als Ondersteuner Jongerenparticipatie geef jij (mede) invulling aan jongerenparticipatie bij beleidsvorming in de regio Hart van Brabant. Je zorgt ervoor dat de mening van jongeren gehoord wordt en ondersteunt bij activiteiten die hiervoor worden georganiseerd. In deze functie krijg je een halfjaar de kans om te leren en om werkervaring op te doen, in samenwerking met de aanjagers Jongerenparticipatie in de Regio Hart van Brabant.

Iets voor jou? Lees dan de volledige vacaturetekst hieronder en solliciteer vรณรณr 1 september. Gesprekken vinden plaats op donderdag 8 september.

Lees hier alles over de Ontwikkelbaan!

#jongerenparticipatie #vacature# Ontwikkelbaan #jeugd #maatschappelijk